Laxskyddare

DÄRFÖR ÄR amiksweden
laxskyddare

För oss är det självklart att ge tillbaka till den bygd där vi finns och verkar och där våra medarbetare. Det är lika självklart att vi vill att våra barn och barnbarn ska ha tillgång till en frisk natur med friska vatten med friska bestånd av vild lax och vild öring. Därför är vi laxskyddare – och vi undrar varför inte alla är det?

GOLVVÄRME FÖR Klinker & Natursten

Amiks golvvärme bygger på direktverkande el via värmekabel som normalt täcker hela den fria
golvytan. Ovanpå golvvärmeslingorna spacklas ett tunt lager för att få en jämn yta och på den
läggs golvet. I vissa fall gjuts värmekabeln in i betong. För ett energieffektivt system läggs alltid
en isolerskiva under värmekabeln. Temperaturen styrs rumsvis med en termostat som sitter på
väggen.

PASSANDE PRODUKTER

Gräv-/markarbeten under vintern när tjälen lagt sig? Inga problem, Amiks elektriska Värmematta tinar upp till 50 cm per dygn.

Vad förhöjer välmåendet efter en skön dusch, eller ett härligt bad? Badrumskomforten ökas med en torr, varm handduk, ren njutning, faktiskt lyxhotellkänsla.

Värmekabeln är självbegränsande och anpassar sin effekt efter omgivningstemperaturen. Även om det är plusgrader ute och frostskyddseffekten inte behövs, kommer värmekabeln ändå att vara tillslagen.

Längd 2-100m

Förkromat munstycke i mässing. Extremt tåligt munstycke som är speciellt framtagen för kallare förhållanden. Passar till vår vinterlang.

För dig som behöver transportera vatten vintertid har vi vinterslangen, en uppvärmd självbegränsande vinterslang med minimieffekten 10 watt per meter. Självbegränsande? Ja, effekten varierar beroende av utetemperaturen

Längd 5, 15 & 25m