Laxskyddare

FROSTSKYDD FÖR kallt KLIMAT

Ett årligen återkommande problem är att rör och slangar med vatten i riskerar att frysa sönder när temperaturen kryper ned mot, och under nollstrecket. Det är ett alltför välbekant problem för ägare av fastigheter, flerfamiljshus, villor, sommarstugor – och det är ett problem i trädgårdar, förråd, baracker, båtar, husbilar och husvagnar.

Ett problem som kan kosta massor med pengar i form av vattenskador och ledningar som måste bytas – om du inte har vårt frostskydd vill säga. Då är det inget problem längre.

Elektroniskt styrd inpluggad termostat, som aktiverar värme då den förvalda temperaturgränsen nås.

För dig som behöver transportera vatten vintertid har vi vinterslangen, en uppvärmd självbegränsande vinterslang med minimieffekten 10 watt per meter. Självbegränsande? Ja, effekten varierar beroende av utetemperaturen

Längd 5, 15 & 25m

Förkromat munstycke i mässing. Extremt tåligt munstycke som är speciellt framtagen för kallare förhållanden. Passar till vår vinterlang.

Värmekabeln är självbegränsande och anpassar sin effekt efter omgivningstemperaturen. Även om det är plusgrader ute och frostskyddseffekten inte behövs, kommer värmekabeln ändå att vara tillslagen.

Längd 2-100m