Laxskyddare

FROSTSKYDD FÖR kallt KLIMAT

Ett årligen återkommande problem är att rör och slangar med vatten i riskerar att frysa sönder när temperaturen kryper ned mot, och under nollstrecket. Det är ett alltför välbekant problem för ägare av fastigheter, flerfamiljshus, villor, sommarstugor – och det är ett problem i trädgårdar, förråd, baracker, båtar, husbilar och husvagnar.

Ett problem som kan kosta massor med pengar i form av vattenskador och ledningar som måste bytas – om du inte har vårt frostskydd vill säga. Då är det inget problem längre.

Gräv-/markarbeten under vintern när tjälen lagt sig? Inga problem, Amiks elektriska Värmematta tinar upp till 50 cm per dygn.

Värmekabeln är självbegränsande och anpassar sin effekt efter omgivningstemperaturen. Även om det är plusgrader ute och frostskyddseffekten inte behövs, kommer värmekabeln ändå att vara tillslagen.

Längd 2-100m

Förkromat munstycke i mässing. Extremt tåligt munstycke som är speciellt framtagen för kallare förhållanden. Passar till vår vinterlang.

För dig som behöver transportera vatten vintertid har vi vinterslangen, en uppvärmd självbegränsande vinterslang med minimieffekten 10 watt per meter. Självbegränsande? Ja, effekten varierar beroende av utetemperaturen

Längd 5, 15 & 25m