Laxskyddare

Termostater

Ett årligen återkommande problem är att rör och slangar med vatten i riskerar att frysa sönder när temperaturen kryper ned mot, och under nollstrecket. Det är ett alltför välbekant problem för ägare av fastigheter, flerfamiljshus, villor, sommarstugor – och det är ett problem i trädgårdar, förråd, baracker, båtar, husbilar och husvagnar.

Ett problem som kan kosta massor med pengar i form av vattenskador och ledningar som måste bytas – om du inte har vårt frostskydd vill säga. Då är det inget problem längre.

Amik presenterar stolt Termostat Lundmark, som är en smart termostat speciellt designad för golvvärmesystem.

Det digitala, trådlösa hemmet fortsätter att utvecklas. Därför är Amik stolt över att presentera Termostat Marklund, som är en smart, trådlös termostat speciellt designad för golvvärmesystem

Termostat Forslund är en enkel termostat för reglering av golvvärme och elektrisk uppvärmning. Med inbyggd brytare för bekväm avstängning vid luftning av rummet.
• Med graderad skala, vilket gör det enkelt för att ställa in önskat golv eller rum

Värmekabel med Wi-Fi termostat till befintligt golv: Betong och gips-/spånskiva. Värmekabel kan läggas under trä- och laminat, klinker,natursten eller plastmattor.

Storlek på rum: 1-18 m²