Laxskyddare

GOLVVÄRME FÖR TRÄ- & LAMINATGOLV

Trä- eller laminatgolv? Hur ser det ut i de rum du vill konvertera till golvvärme? Det enda som skiljer dem åt, är det underlagsarbete du behöver göra före installationen. Är underlaget slätt, placera vår värmefolie direkt på ytan och montera trä-/laminatgolvet över.

Klart!

Om inte, ja, då kan det krävas spackel, för att jämna ut underlaget. Sen är proceduren densamma. Det kallar vi norrländskt okrångligt! Allt detta kan den händige göra men glöm inte, själva installationen till elnätet ska göras av auktoriserad Elinstallatör.

2-13 m² ultratunn värmekabel på ett glasfibernät och aluminiumfolie som bygger ca 2,8 mm på höjden, värmefolien är konstruerat för inomhusbruk och direkt uppvärmning för trä- och laminatgolv. Digital termostat Lundmark ingår i paketet.

Storlek på rum: 2-13 m²

Ultratunn värmekabel på ett glasfibernät och aluminiumfolie som bygger ca 2,8 mm på höjden, värmefolien är konstruerat för inomhusbruk och direkt uppvärmning för trä- och laminatgolv. Wi-Fi termostat Marklund ingår i paketet.

Storlek på rum: 2-13 m²

Golvvärme via självhäftande matta. Användningen av golvvärmemattor är mycket bred, från bostadshus, till kommersiella fastigheter. Golvvärmningsmattor kan användas under träoch laminatgolv och är ett mycket effektivt uppvärmningssystem.

Storlek på rum: 1-12 m²

Golvvärme via självhäftande matta. Användningen av golvvärmemattor är mycket bred, från bostadshus, till kommersiella fastigheter. Golvvärmningsmattor kan användas under trä och laminatgolv och är ett mycket effektivt uppvärmningssystem.

Storlek på rum: 1-12 m²