Laxskyddare

Norrländsk

Köket är hela familjens viktigaste mötesplats: Frukost och middag alla dagar, under helgerna dessutom lite då och då för fika, bak, långkok – barfota eller i strumplästen – skönt, avskalat, trivsamt med golvvärme, som sprider värme från hela golvytan.

Alla produkter och golv till köket

För konsumentpriser, ta kontakt med din lokale Elinstallatör eller värmebutik

Norrländsk

Morgonbestyr, tänk scenariot: Efter en natt i varm och i en skön säng, så är det upp och bråttom till badrummet. Med golvvärme, så slipper du springa på kalla golv utan får en värmande, skön känsla, från fötterna ända upp till huvudet – en behaglig start på dagen.

Alla produkter och golv till badrummet 

För konsumentpriser, ta kontakt med din lokale Elinstallatör eller värmebutik

 

Norrländsk

Betonggolv i källaren: Ja, oftast är källargolven av betong, därför bör du isolera först, innan golvvärmekablarna läggs ut. Utan isolering blir energiförbrukningen högre, eftersom betonggolvets kalla yta slukar värme. När du väl isolerat riktas värmen uppåt och ger behaglig värme.

Alla produkter och golv till källaren

För konsumentpriser, ta kontakt med din lokale Elinstallatör eller värmebutik

Norrländsk

Första steget, klivet in i bostaden: Golvvärme torkar snabbt upp de blöta fläckar du och de dina tar med in från vintersnö eller regniga dagar. Skor, droppande blöta kläder spelar ingen roll – golvet torkar snabbt. Vi rekommenderar natursten eller klinkers. Det är material som leder värmen bättre.

Alla produkter och golv till hallen 

För konsumentpriser, ta kontakt med din lokale Elinstallatör eller värmebutik

Det händer varje år när kylan kommer – rör och slangar som riskerar att frysa sönder när temperaturen kryper under nollstrecket. Det är ett problem som drabbar många – flerfamiljshus, villor, sommarstugor – men också i trädgårdar, förråd, baracker, båtar, husbilar och husvagnar. Med våra frostkyddsprodukter så är problemet löst.

Kunskapsportalen för golvvärme

Vi har hög teknisk kompetens och beskriver våra produkter ”norrländskt okrångligt”. Den insikten tycker vi tydligt beskriver vårt sätt att göra affärer; vi är lyhörda, transparanta och har höga ambitioner för service, kvalité och leveranssäkerhet. Här kan du läsa mer om golvvärme.

VARMA GOLV ÅRET RUNT

Lägenhet, radhus, eller villa, med Amik Golvvärme har du skön, behaglig och praktisk värme i hela bostaden. Sänk effekten bland övriga värmekällor, eller varför inte, ta bort helt och du har ett kostnadseffektivt energinyttjande till betydligt lägre pris.

LÄGRE ENERGIKOSTNAD

Golvvärme är en trygg, säker värmekälla, som drar väsentligt lägre energiförbrukning än traditionella värmekällor. Därför är det verkligen ett sätt att sänka bostadens elkostnad och en vinst för miljön.

 

FÖRDELAR MED GOLVVÄRME

Sänk effekten bland ordinarie värmekällor, golvvärmen kompenserar med värme i och från alla golvytor, även i hall, kök och våtutrymmen. Extra positivt för allergiker, eftersom kvalster inte trivs på varma golv.

VAD KOSTAR GOLVÄRME

Installationen av vattenburna system är dyrare än motsvarande golvvärme för el. Sker bostadens golvvärmeinstallation vid renovering/ombyggnad halveras arbetskostnaderna via RUT-avdrag.


BEHÖRIGHET FÖR INSTALLATION?

Är du händig, en ”Gör-det-själv:are”, du kan göra stora delar av omläggningen, Tänk på, att följa Elsäkerhetsverkets föreskrifter, systemet ska absolut anslutas till elnätet av auktoriserad Elinstallatör.

Varma, sköna golv. Hela golvytan blir värmekälla. Värmen sprids uppåt. Inga kallras. Tack vare elburen golvvärme fördelar du värmen jämt i hela rummet. Det är skönast och varmast vid golvet, men värmen stiger uppåt. Varmt om fötter och behaglig värme ända upp toppen av knoppen, precis som vi vill ha det.

Inte bara skogen som växer

2001

grundades företaget 

12

medarbetare i Skellefteå

12

återförsäljare i tolv orter

+15 000

kunder

50+

miljoner i omsättning

Dokumentera är en webbApp för alla våra auktoriserade Elinstallatörer. Installera den gratis i din Smartphone/dator och all din administrativa hantering av värmeinstallationer såväl inom- som utomhus, blir så mycket enklare, tydligare och snabbare.

Du får full kontroll över hela arbetsgången från beställning till redovisning av dina färdigställda installationer vare sig du är enmansföretagare, eller har flera anställda utförare i ditt företag. Allt sköter du via mobiltelefonen/datorn, överskådligt, enkelt och ditt testprotokoll gäller också som Garantibevis.

2-13 m² ultratunn värmekabel på ett glasfibernät och aluminiumfolie som bygger ca 2,8 mm på höjden, värmefolien är konstruerat för inomhusbruk och direkt uppvärmning för trä- och laminatgolv. Digital termostat Lundmark ingår i paketet.

Storlek på rum: 2-13 m²

Ultratunn värmekabel på ett glasfibernät och aluminiumfolie som bygger ca 2,8 mm på höjden, värmefolien är konstruerat för inomhusbruk och direkt uppvärmning för trä- och laminatgolv. Wi-Fi termostat Marklund ingår i paketet.

Storlek på rum: 2-13 m²

Golvvärme via självhäftande matta. Användningen av golvvärmemattor är mycket bred, från bostadshus, till kommersiella fastigheter. Golvvärmningsmattor kan användas under träoch laminatgolv och är ett mycket effektivt uppvärmningssystem.

Storlek på rum: 1-12 m²

Golvvärme via självhäftande matta. Användningen av golvvärmemattor är mycket bred, från bostadshus, till kommersiella fastigheter. Golvvärmningsmattor kan användas under trä och laminatgolv och är ett mycket effektivt uppvärmningssystem.

Storlek på rum: 1-12 m²

Värmekabel med Digital termostat till befintligt golv: Betong och gips-/spånskiva. Värmekabel kan läggas under trä- och laminat, klinker,natursten eller plastmattor.

Storlek på rum: 1-18m²

Värmekabel med Wi-Fi termostat till befintligt golv: Betong och gips-/spånskiva. Värmekabel kan läggas under trä- och laminat, klinker,natursten eller plastmattor.

Storlek på rum: 1-18m²

Värmekabel med Wi-Fi termostat till befintligt golv: Betong och gips-/spånskiva. Värmekabel kan läggas under trä- och laminat, klinker,natursten eller plastmattor.

Storlek på rum: 1-18 m²

För dig som behöver transportera vatten vintertid har vi vinterslangen, en uppvärmd självbegränsande vinterslang med minimieffekten 10 watt per meter. Självbegränsande? Ja, effekten varierar beroende av utetemperaturen

Längd 5, 15 & 25m

Värmekabeln är självbegränsande och anpassar sin effekt efter omgivningstemperaturen. Även om det är plusgrader ute och frostskyddseffekten inte behövs, kommer värmekabeln ändå att vara tillslagen.

Längd 2-100m

Stiftelsen för Östersjölaxen arbetar mycket konkret, effektivt genom att lösa in och arrendera fiskeplatser och jobbar aktivt med att återställa vattendrag och åar. Vi vet och ser att pengarna gör nytta, direkt nytta. Se det som en stafett och hjälp oss att föra stafettpinnen vidare du också – bli laxskyddare!

SNABBA LEVERANSER

Leveranserna skickas direkt från vårt lager i Skellefteå​

GARANTIBEVIS

Garanti på upp till 20 år för Golvvärme

DUKTIG SUPPORT

Vi har duktiga medarbetare som hjälper dig och ger råd